Beschikbaar voor filmklussen, bardiensten, cateringsklussen, koffie-cursussen of compleet iets anders. Ik sta altijd open voor een nieuwe avontuur dus schroom niet om contact op te nemen.

Studio@manonmaakt.nl
+31640285093

Meer over mij

Ik ben Manon Hessels, twintiger en ik woon parttime in mijn camperbusje. De andere helft van de tijd woon ik in een boerderij, ergens in het mooie Drenthe.

Ik ben een creatieve duizendpoot die naast filmmaken ook graag achter de bar staat, kookt & bakt en haar eigen camper bouwt. Ik ben niet voor een gat te vangen en ik krijg energie van uitdagingen en afwisseling.

Manon als filmmaker

Gewapend met mijn camperbusje, mijn camera en mijn hond Luna reis ik Nederland en Europa door, op zoek naar de mooiste plekken, projecten en verhalen. Projecten en verhalen over muziek, duurzaamheid, cultuur en mensen spreken mij voornamelijk aan, hoewel ik breed ben geïnteresseerd. Mijn missie is om met mijn films en verhalen de wereld een beetje mooier te maken, mensen aan het nadenken te zetten of de mensen wat dichter bij elkaar te brengen.

Manon als barista en/of bartender

Naast dat ik films maak, sta ik graag achter de bar. Ik vind het heerlijk om mensen te verblijden met goed eten en drinken. Ons eten en drinken verdient aandacht en zorg, daarom werk ik het liefste met lokale producten en/of biologisch geteeld. In een handomdraai zorg ik voor de laatste finishing touches zodat de gast zorgeloos kan genieten.

Daarnaast heb ik zeven jaar ervaring als barista en kan ik anderen de fijne kneepjes van het vak leren. Ik voel me achter elke espressomachine meteen thuis en maak ik de lekkerste espresso’s, flat whites of cappuccino’s. Dit heb ik de afgelopen drie jaar mogen doen achter de bar op Camping Buitenland en ben ik nu klaar voor een nieuw avontuur.

Manon als kok

Wat begon als een passie groeit nu langzaam uit naar een super leuk side-project. Thuis kook en bak ik graag op een ambachtelijke manier; met groenten uit eigen tuin, oude technieken en veel aandacht en zorg. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik een buffet of taart kan verzorgen voor verjaardagen of andere bijeenkomsten. Dit vind ik zo leuk dat ik het verder wil uitbouwen en ontwikkelen.

DSC00487